رفتن به محتوای اصلی

جستجو

اجلاس عمومی مجمع عالی بسیج شهرستان آبادان

25 بهمن, 1398 - 11:23

حجت‌الاسلام علی ابراهیمی‌پور یکشنبه 20 بهمن 98 در نشست مجمع عالی بسیج شهرستان آبادان اظهارداشت:این عناصر با استفاده از فضای مجازی میدان مطالبه‌گری را از مسیر خود منحرف و خواسته‌های به حق مردم را نادیده می‌گیرند.

 وی با اشاره به نقش بسیج در اعتلا و پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف اظهار داشت: بسیجیان باید با ابزار مناسب در صف اول میدان مطالبه‌گری به حق باشند.

 امام جمعه آبادان مطالبه‌گری صحیح را تنها راه اصلاح امور در کشور دانست و گفت:برخی عناصر و گروه‌ها با انحراف مطالبه‌گری به حق مردم قصد دارند بین مردم و نظام فاصله ایجاد کنند.

 حجت الاسلام ابراهیمی پور نیاز فعلی کشور را انتخاب نمایندگان قوی، مومن و انقلابی برای مجلس شورای اسلامی دانست وگفت:بسیجیان ضمن شناسایی افراد مومن و متعهد آنها را به مردم معرفی کنند.

 فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آبادان نیز در این نشست از تشکیل سه کارگروه مدیریت و حکمرانی، فرهنگی و اجتماعی و رسانه و فضای مجاز خبر داد وگفت: بسیجیان با تشکیل هیات‌های اندیشه ورز باید در بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای صحیح نقش بسزایی داشته باشند.

 شاپور احمدی با اشاره به رشد علمی کشور در سرفصل‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی افزود: مجمع عالی بسیج به عنوان یک مجلس محلی ضمن شناسایی نقاط ضعف و قوت راهکارهای مناسبی برا برون رفت از مشکلات ارانه می‌دهد.

 در این نشست مسوولان کارگروه‌های مجمع عالی بسیج شهرستان آبادان عملکرد خود را بیان کردند.

 

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.